Ons bedrijf

RODEK Makelaardij werkt sinds 1984 in de regio Voorne Putten. In dit werkgebied hebben wij een uitgebreid relatienetwerk opgebouwd en kennen de hectische markt als geen ander. Vanuit ons kantoor aan de Vischstraat in Brielle kunnen wij u van dienst zijn. RODEK Makelaardij is een energieke organisatie die gespecialiseerd is in verkoop, aankoop (aankoopmakelaar) en woningtaxaties. Zowel van koopwoningen, huurwoningen als bedrijfsmatig onroerend goed. Daardoor kunnen wij particulieren en ondernemers uitstekend van dienst zijn.

Uw tevredenheid is ons doel
Met een sterke doe-mentaliteit en persoonlijke betrokkenheid streven wij dit na. Daarnaast vervult service bij ons een spilfunctie. Zo nemen we niet alleen ruim de tijd om u te woord te staan, maar we doen dat ook in klare taal. Uw taal. Wilt u een huis kopen, uw huis verkopen of bijvoorbeeld weten wat uw woning waard is. Op uw verzoek komen wij ook bij u thuis. Zodat wij samen met u kunnen werken aan een optimaal resultaat.

VastgoedPro
Het spreekt voor zich dat u van ons de beste dienstverlening kunt verwachten. Daarom zijn wij ook lid van vastgoedPro. Hiermee verplichten wij ons tot het houden van deze erecode. Hierin is vastgelegd hoe een VastgoedPro makelaar zich dient te gedragen ten opzichte van kopers, verkopers en collega-makelaars. Zo zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk is.

Lid zijn van VastgoedPro betekent ook informatie uitwisseling met collega-makelaars uit het hele land. Hierdoor hebben we uitstekend zicht op de ontwikkelingen op de huizenmarkt en zijn we goed op de hoogte van de verhouding tussen vraag en aanbod. Wilt u meer weten over VastgoedPro, kijk dan eens op www.vastgoedpro.nl.

Graag zouden wij persoonlijk en geheel vrijblijvend kennis willen maken, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.