Uw Huis Verkopen

Uw huis verkopen? Zo eenvoudig is het niet! 

Bij het verkopen van een woning gaat het om grote belangen en beslissingen die men maar een paar keer in zijn leven neemt. In een tijd waarin woningen als broodjes over de toonbank gaan lijkt dat een peulenschil. Gegadigden genoeg. Bovendien bent u niet verplicht een makelaar in te schakelen. En het lijkt zo eenvoudig. U plakt een poster achter uw raam. Nog even een advertentie in de krant en dan maar afwachten. Als uw vraagprijs te hoog is, blijft het lang stil. Zit u te laag, dan staan de aspirant kopers te trappelen om u het gevraagde bedrag te betalen. Maar wat is te hoog en wat is te laag? Hoe onderhandel je over de prijs en hoe weet je of je de beste verkoop hebt gedaan?

Waarom Rodek Makelaardij 

Over het algemeen blijkt dat als mensen zelf hun woning verkopen, zij veel zekerheden missen bij het afhandelen van procedures. Bij een kleine fout kunnen de gevolgen niet te overzien zijn. Weet u bijvoorbeeld dat u als verkoper een informatieplicht heeft? U loopt zelfs de kans dat u achteraf nog voor kosten opdraait van reparaties en/of vervangingen. Een reden te meer om een makelaar in te schakelen. Iemand die vertrouwen geeft omdat hij gediplomeerd is, die is verzekerd tegen onvoorziene gevolgen, die de markt in de regio door en door kent, niet emotioneel gebonden is en daarom de zaak objectief kan benaderen. Kortom een garantie van vakmanschap. Door het inschakelen van Rodek Makelaardij wordt u een hoop werk uit handen genomen en kunnen problemen op het juridische en het financiële vlak worden voorkomen door gebruik te maken van zijn specifieke kennis op dit gebied.

Geen resultaat, geen kosten! 

Rodek Makelaardij heeft jarenlange ervaring, is deskundig en spreekt uw taal. Rodek Makelaardij is ook het kantoor waar u als klant niet in de massa verdwijnt, maar waar u kan rekenen op een persoonlijke benadering en behartiging van uw belangen. Bij ons staat de klant centraal. Wij investeren namelijk in service én … tevreden klanten. Ons systeem “GÉÉN RESULTAAT, GÉÉN KOSTEN” betekent een meer dan 100% inzet van onze kant en voor u de garantie dat u niets te verliezen heeft. Natuurlijk berekenen wij courtage voor onze bemiddeling, maar dan alleen indien er een transactie tot stand is gekomen.

Verkoopplannen? 

Heeft u plannen om uw woning te verkopen en wilt u eerst weten wat de mogelijke opbrengst zou kunnen zijn? Of wilt u meer informatie over wat Rodek Makelaardij uit Brielle voor u kan betekenen? Bel voor een afspraak en vraag een waardebepaling aan. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en zijn er voor u géén kosten aan verbonden.

Ons werkgebied is geheel Voorne Putten en Rozenburg.

Meer informatie?