Over ons

Rodek Makelaardij werkt sinds 1984 in de regio Voorne-Putten en Rozenburg. Met meer dan 30 jaar ervaring kennen wij de hectische markt als geen ander. Vanuit ons kantoor aan de Vischstraat zijn wij je graag van dienst. Rodek Makelaardij is een energiek kantoor dat gespecialiseerd is in verkoop en aankoop en alles wat er verder bij komt kijken.

Wij vertellen niet hoe goed we wel zijn, dat zegt iedereen van zichzelf. Bij ons geen mooie verhalen, geen dure woorden maar een duidelijke en heldere hulp bij het verkopen of een rechterhand en vraagbaak bij de zoektocht naar jouw nieuwe stek.

Uw tevredenheid is ons doel 

Met een sterke doe-mentaliteit en persoonlijke betrokkenheid streven wij dit na. Daarnaast vervult service bij ons een spilfunctie. Zo nemen we niet alleen ruim de tijd om je te woord te staan, maar we doen dat ook in klare taal. Jouw taal. Wil je een huis kopen, jouw huis verkopen of bijvoorbeeld weten wat je woning waard is? Na afspraak komen wij graag bij je thuis. Zo kunnen we samen werken aan een optimaal resultaat.

VastgoedPro 

Het spreekt voor zich dat je van ons de beste dienstverlening kunt verwachten. Daarom zijn wij ook lid van vastgoedPro, de beroepsorganisatie voor vastgoed professionals. Hiermee verplichten wij ons tot het naleven van de erecode. Hierin is vastgelegd hoe een VastgoedPro makelaar zich dient te gedragen ten opzichte van kopers, verkopers en collega-makelaars. Zo zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk is en blijft.

Lid zijn van VastgoedPro betekent ook informatie uitwisseling met collega-makelaars uit het hele land. Hierdoor hebben we uitstekend zicht op de ontwikkelingen op de huizenmarkt en zijn we goed op de hoogte van de verhouding tussen vraag en aanbod. Wil je meer weten over VastgoedPro, kijk dan op www.vastgoedpro.nl.

Graag zouden wij persoonlijk en geheel vrijblijvend kennis willen maken, om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Meer informatie?